Το τραγικό post της μητέρας του Παντελίδη λίγες ώρες μετά το θάνατό του

to-tragiko-post-tis-miteras-tou-pantelidi-liges-wres-meta-to-thanato-tou

Ο Παντελής Παντελίδης έχασε σήμερα το πρωί τη ζωή του σε τροχαίο, μια είδηση που βύθισε στη θλίψη το πανελλήνιο -δείτε εδώ όλα όσα πρόλαβε να ζήσει μέχρι τα 33 του χρόνια.
Το προηγούμενο διάστημα βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση εξαιτίας του σάλου που προκλήθηκε με το τραγούδι του που αναφερόταν στα «Κατεχόμενα» και τη δημόσια συγγνώμη του στο τελευταίου του post στο facebook. 
Ο Παντελής Παντελίδης λάτρευε τη μητέρα του, Αθηνά, για την οποία μάλιστα είχε γράψει και τραγούδι. Σε συνέντευξή του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, είχε δηλώσει: «Την αγαπώ πολύ. Έχω αφήσει την διαχείριση στη μητέρα μου επειδή δεν είμαι οικονόμος. Αλλιώς δεν γλυτώνουμε με τίποτα! Παίρνω τον φάκελο, τσιμπάω το ένα πέμπτο και τα άλλα τα στέλνω στη μάνα μου».
Και εκείνη όμως καμάρωνε για την επιτυχία που σημείωνε ο γιος της. Σήμερα μάλιστα το πρωί, ανέβασε και δυο φωτογραφίες στο προφίλ της στο facebook, ως πρόμο της αυριανής πρεμιέρας του στο Teatro, μαζί με την Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Μαρτάκη.
Η τραγική ειρωνεία είναι πως το upload έγινε στις 10 το πρωί, μιάμιση ώρα μετά το θάνατο του γιου της, για τον οποίο δεν είχε ακόμα ενημερωθεί. 

Δείτε τις δυο φωτογραφίες που ανέβασε:
Share on Google Plus

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου